УА !!! ЗА АЛФИТЕ

Овој Блог е направен со цел да се воспостви комуникација и размена на мислења на „клиентите“ кои се малтретирани од страна на АЛФИТЕ. Па затоа ве молам сите вас кои имате коментари или знаете начин на кој сите ние Ромите и другите етникуми да изнесете ваше мислење.

Thursday, July 20, 2006

Фото-извештај

На ваков начин протестираа над 1500 граѓани од Гостивар, Скопје, Тетово и другите градови.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home